Un estiu més, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners s’adhereix a la campanya general de recaptació de fons del ‘Mulla’t’

dc 28.07.2021

El pròxim dilluns 2 d'agost Santa Coloma de Farners acollirà una nova edició del 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', una iniciativa solidària impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) que aquest any arriba a la 28a edició. Com sempre, el total de la recaptació obtinguda anirà destinada a millorar la qualitat de vida de les 9.000 persones amb Esclerosi Múltiple que hi ha a Catalunya.

Val a dir, que el 'Mulla't' d'enguany serà diferent. A causa de la situació d'excepcionalitat sanitària derivada de la pandèmia del Covid-19, la Piscina Municipal La Nòria no acollirà l'acte en format presencial, on les remullades voluntàries formaven part de l'ordre principal de la jornada.

Tot i això, des de l'Ajuntament volem seguir aportant el nostre granet de sorra per tal de contribuir a la lluita contra aquesta malaltia. En aquest sentit, el consistori se suma a la campanya general per recaptar fons mitjançant la venda d'articles del 'Mulla't'.

D'aquesta manera, a l'entrada de l'edifici consistorial hi haurà ubicada una paradeta durant el matí on tothom qui vulgui podrà contribuir amb la FEM adquirint els articles de la iniciativa solidària.Consulteu el catàleg de la campanya d’enguany a través de l’arxiu que trobareu en format adjunt. També podeu col·laborar-hi a través del següent lloc web:

https://www.mullat.cat/botiga

Volem fer una crida a la col·laboració ciutadana perquè, en temps de pandèmia, aquesta greu patologia no pot passar desapercebuda, així com tampoc pot caure en l'oblit.

Us hi esperem!

Historial

Altres notícies