Activitats per a joves a la Biblioteca Joan Vinyoli

En resposta a les necessitats detectades en el Pla Local de Joventut, s’inicia un projecte per fomentar la participació i activació dels i les joves a través de la proposta d’un ventall d’activitats destinades a ells/es, que vagin més enllà dels PIDCES (Punts d’Informació i Dinamització en els Centres d’Educació Secundària) i les dinàmiques que ja es realitzen als instituts.  
 
Per començar amb tot aquest moviment, aquest mes de febrer, des de l’Ajuntament i l’Oficina Jove, engeguem amb una programació d’Activitats per joves, a partir de 1er d'ESO, que es durà terme setmanalment les tardes de dimarts a la Biblioteca Joan Vinyoli, realitzant tallers de diferents temàtiques, jocs, dinàmiques, etc. on ells/es seran els/les principals protagonistes.  
 
Aquest projecte pretén ser un espai de trobada i de diàleg, i on no només s’hi accedeixi per realitzar les activitats proposades, sinó que també hi puguin trobar resposta a les seves necessitats i inquietuds, a partir de l’intercanvi de coneixements dels/les propis/es joves i amb l’acompanyament de les persones de referència del moment. Intentant potenciar el sentiment de pertinença i el vincle entre els/les joves i la persona acompanyant, construint així un teixit de joves que participin i interactuïn de manera activa en la creació de propostes d’activitats, que mica en mica s’aniran estenent per diferents espais del municipi.