Arriben les “Jornades Gastronòmiques del Cargol”

La Festa del Pelegrí, que tindrà lloc el pròxim dilluns 20 de gener, és un dels actes més participats de Santa Coloma de Farners, una trobada que ultrapassa el seu caràcter religiós. Enguany, per complementar aquesta diada, la ciutat acollirà des del 17 de gener fins al 26, les "Jornades Gastronòmiques del Cargol", una iniciativa que sorgeix de la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents establiments de restauració i alimentació de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes jornades gastronòmiques, que tindran una durada de deu dies, és remarcar un producte tan nostrat com és el cargol, un plat típic per a la diada del Pelegrí de Tossa. Cada establiment s'encarregarà, a la seva manera, d’incloure el plat en la seva oferta culinària, donant-li el seu toc més personal i diferencial.

Els establiments que hi participaran són els següents: Can Baldiri (casa rural), Can Carrier, El Keller Café, La Vermuteria 1973, Mumm Restaurant, Bar Sant Martí i l'Hotel Pinxo.

Així doncs, amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure el nombre més gran de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.