Bibliopiscina: una experiència d’animació a la lectura

A l’estiu els hàbits es modifiquen i la biblioteca es converteix en un centre d’oci cultural on es fomenta el gust per la lectura. Per aquest motiu la biblioteca surt del seu espai habitual i acosta als seus usuaris part del seu fons a la piscina municipal. D’aquesta manera en un ambient relaxant adults i infants podran gaudir del seu temps de lleure capbussant-se en un mar de lectures entretingudes i variades. Amb aquesta activitat la biblioteca proposa una alternativa d’oci atractiva i estimulant tant per a aquells lectors avesats a llegir com per a aquells que en puguin fer la descoberta i esdevenir així nous lectors.

A la carpa de la Bibliopiscina hi podreu trobar un fons variat: contes, novel·les juvenils, novel·les, còmics, premsa, revistes i jocs de taula .

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC ) ens facilitaran els següents títols de revistes per a la bibliopiscina: Cavall Fort, Cuina, Descobrir, El Tatano, Enderrock, Esguard paper, Fosbury, Reporter Doc, Sàpiens, Namaka, Piu Piu i Petit Sapiens.

Conjuntament amb l’àrea de Joventut i coordinat amb dues persones de la Brigada Jove, es podrà oferir el servei d’extensió bibliotecària de la Biblioteca Joan Vinyoli en el format Bibliopiscina del 2 al 31 de juliol.

L’horari de la Bibliopiscina serà de 11h a 13,30 de dilluns a divendres.

 

Bones lectures, us hi esperem!