Concurs de Treballs d'Investigació 2017

El quart concurs de Treballs d'Investigació té per objectiu promoure la recerca en les diverses àrees de coneixement i en temes relacionats amb Santa Coloma de Farners, mitjançant la concessió de premis als treballs guanyadors. Hi poden participar fins al 28 de febrer alumnes d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de centres educatius de Santa Coloma o bé que resideixin al municipi i qualsevol persona major d'edat, en diferents categories.

En el cas dels estudiants poden presentar treballs de recerca en humanitats i ciències socials; en ciència, salut i tecnologia; en emprenedoria; en arquitectura, art, urbanisme, medi ambient i ciutat; o en àmbit local. Pel que fa a les persones majors d'edat, caldrà que els treballs es refereixin a aspectes culturals, artístics, històrics, urbanístics, etc., que tinguin com a àmbit la ciutat de Santa Coloma de Farners. Es podran presentar en català, castellà o anglès.

Els premis seran de 300€ i 400€ per a l'adquisició de llibres, música, material educatiu o informàtic, etc.; i de 500€, segons categoria. El lliurament de premis es farà el dia 20 d'abril a la Casa de la Paraula.

Consulteu les BASES DEL CONCURS