L'àrea de Joventut aposta per la creació d'un nou logotip involucrant al jovent de la ciutat

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha decidit engegar una iniciativa que pretén involucrar als i les joves de la ciutat per tal de crear un nou logotip. Aquest serà destinat a ser la imatge representativa de la regidoria en qüestió a l'hora de fer difusió de totes les activitats que organitzi, així com en les que hi col·labori.

Perquè el nou logo esdevingui una realitat, es vol incentivar a tot el jovent de Santa Coloma d'entre 12 i 29 anys a ser els artífexs d'aquesta nova imatge digital, fent-los-hi unes preguntes a través d'un formulari amb l'objectiu de recollir les seves impressions.

“Volem saber l’opinió dels joves, volem involucrar-los a l'hora de fer un logo nou per l'àrea de Joventut, i per això hem pensat amb una enquesta per començar a treballar-hi”. Gemma Cantalregidora de Joventut

La seva opinió és clau per l'elaboració del logotip, ja que aquesta imatge ha de ser representativa pels nostres joves. Ells mateixos seran els encarregats d'escollir la proposta que més els hi agradi d'entre les diverses que es duran a terme amb la informació recollida a través del formulari.

La imatge que resulti guanyadora de les votacions serà l'emblema de totes les activitats corresponents a l'àrea de Joventut. El període de votacions serà obert fins al pròxim diumenge 1 de novembre. Participeu de la iniciativa accedint al formulari que trobareu mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFz2Gf-nmc6xc1U-Dr3wqI6wx8yaFhScGiGRRYYsCwsqLQ6A/viewform