Nova ubicació dels Serveis Socials municipals

 
Aquest mes d'agost, l'àrea d'Acció Social i Habitatge s'ha traslladat al segon pis del carrer Ave Maria, núm. 7. En aquestes noves dependències hi trobareu Serveis Socials (SBAS del consell comarcal), l'Educadora de carrer i la tècnica d'habitatge, i Les roques de l'aigua.
El canvi d'ubicació respon a la voluntat de la regidoria d'agrupar en un mateix espai tots els treballadors d'aquesta àrea, que fins ara estaven dividits en dues dependències, els uns en un pis del passeig Sant Salvador i els altres al carrer Ave Maria. Aquesta divisió dificultava la coordinació i això repercutia en el servei al ciutadà. 
 
Un cop va quedar buit l'espai a l'edifici de ca les Monges, l'equip de govern va decidir remodelar-lo i traslladar tot aquest servei allà. D'aquesta manera "guanyem en eficàcia i coordinació, l'espai és molt més adequat i es treballa en millors condicions, cosa que es tradueix en una millor atenció a les persones i famílies", assegura la regidora de l'àrea, Anna Camps. D'altra banda, el canvi representa un estalvi ja que fins ara calia pagar el lloguer de dos espais.
 
La inauguració oficial d'aquestes noves instal·lacions es farà properament.