Original felicitació nadalenca de l'Escola d'Adults

L'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners segueix superant-se any rere any. Un dels fets que ho posa de manifest és gairebé el miler d'alumnes que han passat per les seves aules durant el curs passat, participant en qualsevol de les 80 accions formatives que es van dur a terme. Enguany, en el primer trimestre del curs acadèmic 2019/2020, l'Escola ha programat 38 cursos en els quals s'hi han apuntat un total de 499 alumnes.

El centre educatiu ofereix una formació transversal amb la premissa de cobrir tot l'itinerari formatiu d'una persona adulta. Des dels ensenyaments inicials, com poden ser cursos de llengua oral o alfabetització, fins a estudis superiors, com per exemple les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Dins de la campanya de sensibilització dels seus 40 anys de vida, l'Escola d'Adults ha realitzat un vídeo. Es tracta d'una felicitació de Nadal amb un missatge per engrescar la ciutadania a aprendre i formar-se, utilitzant metodologies completament diferents i innovadores.

Podeu visualitzar-lo a través del següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=v406DKKjOO0&feature=youtu.be