Inscripcions Brigada Jove 2022

INCRIPCIONS DEL 4 AL 23 DE MAIG

Finalitzat
Durada:  INCRIPCIONS DEL 4 AL 23 DE MAIG
Del 04.05.22 al 23.05.22

BASES PROCÉS SEL·LECCIÓ BRIGADA JOVE 2022

SOL·LICITUD D'INSCRIPCIÓ BRIGADA JOVE 2022

GUIA INFORMATIVA BRIGADA JOVE 2022

QUÈ ÉS LA BRIGADA JOVE?

La Brigada Jove és un projecte d’inserció laboral per a persones joves del municipi de Santa Coloma de Farners que té com a objectiu facilitar al col·lectiu jove d’entre 16 a 20 anys un primer contacte amb el món laboral i fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals.

A QUI VA DIRIGIT?

A les persones joves d’entre 16 i 20 anys empadronades amb una antelació de 12 mesos al municipi de Santa Coloma Farners i que no estan treballant.

QUANTES PLACES HI HA?

S’han creat 16 places de treball complementari i de suport a les tasques municipals durant els mesos de juliol i agost (13 places al mes de juliol i 3 al mes d’agost).

QUINA DURADA TÉ EL CONTRACTE?

Els contractes tindran una durada temporal entre l’1 i el 31 de juliol i a l’agost entre el dia 1 fins el 31 amb una jornada laboral de 20 hores setmanals.

COM EM PUC INSCRIURE?

Per inscriure’s cal presentar una instància genèrica de forma telemàtica a través del servei E-TRAM de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Sta. Coloma (www.scf.cat). Tot i així, també es podrà portar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9h a 14h.

Juntament amb la instància genèrica caldrà adjuntar la següent documentació:

- Sol·licitud d’inscripció

- Fotocòpia del DNI o del document acreditatiu corresponent

- Currículum Vitae (Infografia com fer el CV)

FINS QUAN EM PUC INSCRIURE?

El termini per inscriure’s a la Brigada Jove 2022 és des del 4 al 23 de maig.

COM SE QUÈ HE ENTRAT EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ?

Un cop finalitzat el termini de presentació d’instàncies, es dictarà resolució, en el termini màxim d’un mes, declarant aprovada la llista provisional d’admesos i exclosos, que es publicarà a la web municipal.

Es concedirà un termini de 10 dies naturals per a al·legacions i possibles reclamacions, que seran resoltes en el termini màxim de 15 dies. Passat aquest termini es publicarà el llistat definitiu de les persones admeses en el procés de selecció. En cas de no presentar-se al·legacions la llista provisional esdevindrà definitiva sense necessitat de nova resolució.

COM S’ADJUDICARAN LES PLACES?

L’adjudicació de places es farà mitjançant un sorteig públic en el qual només podran accedir les persones aspirants que no s’hagin beneficiat del programa en anys anteriors i que no hagin quedat excloses en el procés d’inscripció.

El dia del sorteig s’informarà a través de les xarxes socials, correu electrònic i a la web de l’Ajuntament. Les contractacions seguiran l’ordre d’extracció de noms al sorteig, en el qual s’extrauran més candidatures per a cobrir possibles baixes i renúncies.

SI TINC DUBTES, ON EM PUC DIRIGIR?

Pots venir a la sessió informativa del pròxim 11 de maig a les 18:30h al Cercle Jove. En aquesta s'explicarà el funcionament de tot el procés de selecció, les condicions laborals, com cal fer les inscripcions... i també es resoldran dubtes.

També pots enviar un correu a joventut@scf.cat o enviar un WhatsApp o trucar al 626328972 (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10h a 14h i dimecres de 16h a 20h).

Sessions

Dimecres
04.05.22
 
 
Gratuït
Finalitzat
Dijous
05.05.22
 
 
Gratuït
Finalitzat
Divendres
06.05.22
 
 
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
07.05.22
 
 
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
08.05.22
 
 
Gratuït
Finalitzat

Activitats relacionades

11.05.22 | 18:30 h
Sessió informativa Brigada Jove 2022
Joventut
CERCLE JOVE
Finalitzat