Cavalcada de Reis de Santa Coloma

Finalitzat
Dijous 05 de gener | 18:00 h

La Cavalcada de Reis de Santa Coloma de Farners recupera la plena normalitat. La visita de Ses Majestats els Reis d'Orient pels carrers farnesencs donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda del dijous 5 de gener de 2023. El recorregut començarà al carrer Camprodon i des d'allà es passarà pels ­carrers Sant Sebastià, Noguer, Anselm Clavé, Lluís Món, la plaça Farners, Major, Jacint Verdaguer i el passeig Sant Salvador.

La cavalcada facilitarà la inclusió amb una nova mesura: pels nens i nenes i adults que pateixen trastorns com l'autisme, a l'inici del recorregut, des del carrer Camprodon cantonada Narcís Monturiol fins al carrer Camprodon cantonada carrer Azalees, hi haurà un tram de desfilada tranquil, sense soroll.

Un cop finalitzada la desfilada, Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran, a l'Ajuntament (aproximadament a dos quarts de 8 del vespre), les claus que obren les portes de totes les llars. Des del balcó del consistori dirigiran unes paraules.

A les 8 del vespre, a la plaça del Firal els Reis recolliran les cartes de tots els nens i nenes amb tots els desitjos. Els assistents podran degustar xocolata desfeta. Es calcula que els Reis d'Orient repartiran, acompanyats d'una comitiva de patges reials, prop de 900 kg de caramels i 100 de carbó.

Abans de la Cavalcada, el Reis d'Orient visitaran els prop de 200 residents de les residències geriàtriques Sant Salvador d'Horta, Ca l'Oller i Can Moner.La Cavalcada és organitzada per l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Comissió de Reis i comptarà amb un centenar de voluntaris. Emilià González, regidor de Festes, agraeix la tasca de la Comissió de Reis i explica que "estem molt contents per tornar a celebrar una Cavalcada com les d'abans de la pandèmia. Ben segur que grans i petits gaudiran d'una estona emocionant plena de màgia, il·lusió i felicitat".

Sessions

Dijous
05.01.23
18:00 h
 
Finalitzat

Activitats relacionades

Del 08.01.24 al 11.03.24
EXPOSICIÓ - IDENTITATS VÀLIDES
Cultura i Festes
CASA DE LA PARAULA
22.02.24 | 17:30 h
Comentem L'hivern del sr Jeroni, d'Eulàlia Canal
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
22.02.24 | 20:00 h
Tura Soler i Jordi Grau presenten "Rigor Mortis" i "Sense càstig", a l'Auditori
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
23.02.24 | 17:30 h
Comentem El noi del diari, de Vince Vawter
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
Del 16.02.24 al 23.02.24 | 19:00 h
VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges
Cultura i Festes
AUDITORI
24.02.24 | 18:00 h
"L'univers en miniatura de No-No"
Cultura i Festes
AUDITORI