Tura Soler i Jordi Grau presenten "Rigor Mortis" i "Sense càstig", a l'Auditori

Presentació de llibres

Gratuït
Dijous 22 de febrer | 20:00 h

Els periodistes d'investigació Tura Soler i Jordi Grau presentaran el seu llibre Sense càstig: Deu crims impunes i Rigor Mortis, el pròxim dijous, 22 de febrer, a l'Auditori municipal, a les 20 h. El periodista Joan Carles Codolà serà l'encarregat d'introduir als autors i iniciar una conversa sobre els llibres. L'acte és gratuït i està obert a tothomLa presentació dels nous llibres és organitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l'editorial La Campana.

sense castig

Sense càstig: Deu crims impunes. Tura Soler i Jordi Grau

El text repassa alguns dels casos que fan ballar el cap dels dos autors perquè són crims que continuen sense resoldre's, perquè no s'ha aconseguit trobar l'autor dels fets o bé perquè no s'ha pogut incriminar el sospitós amb proves concloents. Els autors del llibre han trepitjat les escenes dels crims i expliquen els misteris, les veritats i les incògnites d'uns assassinats que sempre recordaran perquè han quedat impunes.

RIGOR MORTIS

Rigor mortis. Els casos del forense Narcís Bardalet. Soler Tura

El reconegut forense Narcís Bardalet reflexiona sobre la vida i la mort a partir de casos que han marcat la seva trajectòria. El forense i pediatre Narcís Bardalet reflexiona sobre què li han ensenyat els morts per entendre millor la vida, a partir de casos reals amb els quals s'ha trobat al llarg de la seva trajectòria professional. Narcís Bardalet explica que en el transcurs de la seva carrera ha vist cinc-cents cadàvers cada any, tots ells en circumstàncies de tots els colors i que li han permès de configurar una mirada especial davant el tabú de la mort. La tragèdia més amarga la va viure a Tailàndia, on va anar a reconèixer desenes de cadàvers, morts a causa del tsunami a l'oceà Índic el 2004. Amb més estima recorda l'embalsamament de Salvador Dalí.

 

Sessions

Dijous
22.02.24

Activitats relacionades

Del 08.01.24 al 11.03.24
EXPOSICIÓ - IDENTITATS VÀLIDES
Cultura i Festes
CASA DE LA PARAULA
22.02.24 | 17:30 h
Comentem L'hivern del sr Jeroni, d'Eulàlia Canal
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
23.02.24 | 17:30 h
Comentem El noi del diari, de Vince Vawter
Cultura i Festes
BIBLIOTECA JOAN VINYOLI
Del 16.02.24 al 23.02.24 | 19:00 h
VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges
Cultura i Festes
AUDITORI
24.02.24 | 18:00 h
"L'univers en miniatura de No-No"
Cultura i Festes
AUDITORI