Programat nou curs de premonitor/a de lleure a Santa Coloma de Farners

dl 26.04.2021

Els propers dies 22 i 23 de maig s'impartirà a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners un curs de premonitor/a de lleure, adreçat a joves nascuts entre els anys 2004 i 2005. L'horari de la formació serà de 9.30 a 14.00 h i de 15.30 a 18.00 h, amb un total de 16 hores.

El curs de premonitori/a està organitzat i liderat per l'àrea de Joventut, i té com a principals objectius transmetre a l'alumnat la importància i transcendència de la figura del/la premonitor/a dins l'àmbit de l'educació en el lleure, obtenir una experiència d'interacció real, crear un entorn on a través del joc s'afavoreixi el desenvolupament integral del jove, així com promoure el respecte pel nostre entorn i la diversitat, fomentar valors útils per la persona i la convivència amb els altres i descobrir noves formes d'entreteniment a través d'activitats lúdiques, jocs i l'expressió.

El període de preinscripcions és obert, i finalitzarà el pròxim divendres 7 de maig. Per poder accedir al curs es prioritzarà l'ordre d'inscripció i que les persones sol·licitants compleixin l'edat indicada i resideixin a la ciutat. Les inscripcions definitives es formalitzaran la mateixa setmana del 10 de maig, que serà quan les persones que hagin estat acceptades rebin la confirmació via mail. Si teniu qualsevol dubte envieu un correu electrònic a l'adreça: joventut@scf.cat

Accediu al formulari de preinscripció a través del següent enllaç:

https://forms.gle/14gAWad9Y9Fsbvzq9

Aquest curs es troba dins del projecte 'Forma't', inclòs en el vigent Pla Local de Joventut (PLJ) 2021-2024, que engloba diferents actuacions encaminades a promocionar i ampliar l'oferta formativa al municipi mitjançant cursos i formacions que permetin a les persones joves una formació integral, treballant i posant èmfasi en aspectes primordials per al seu desenvolupament i creixement personal i professional com són les competències i les habilitats, amb el propòsit final d'augmentar l'ocupabilitat del col·lectiu juvenil.

Historial

Altres notícies