Renovació dels jocs infantils al Parc de Sant Salvador a través dels Pressupostos Participatius

dv 11.03.2022
L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través de la regidoria de Participació Ciutadana i d'Obres i Serveis, ha renovat, els darrers dies, els jocs infantils al Parc de Sant Salvador. Aquesta construcció s’ha dut a terme dins de les propostes dels Pressupostos Participatius de l’any 2018. A la zona, s’hi han instal·lat dos jocs nous, s’han substituït els obsolets i s’han adequat la resta que hi havia. En total, hi haurà 13 elements de joc. La renovació dels jocs infantils quedarà enllestida aquest dissabte 12 de març i s’hi han destinat 21.000 €.
La renovació dels jocs infantils al Parc de Sant Salvador va ser la tercera opció més votada als Pressupostos Participatius de 2018 amb 310 vots (29%). Referents a execucions pendents dels Pressupostos Participatius, queden pendent dos projectes: renovació dels jocs infantils de la plaça de la Pau i la construcció d'un espai d'atletisme a la zona dels Saioners, al costat de la piscina coberta.
Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació ciutadana que té com a objectiu implicar els veïns i veïnes pel que fa a l'execució d'actuacions per millorar Santa Coloma.
Fotos: Clara Pedrol/Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Historial

Altres notícies