Nova edició del Concurs Literari de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

dl 28.02.2022

La 14a edició del Concurs Literari de Narració Curta de Santa Coloma de Farners, organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, ja està en marxa i els treballs es podran entregar fins el 6 d’abril i l’entrega de premis serà el 27 d’abril a l’Auditori. La temàtica és lliure, pot ser un conte o una narració, ha d’estar escrit en català i es repartiran 600 € en premis.

?

La participació és oberta als majors de 18 anys (Categoria F) i cada participant només podrà presentar una única narració que no podrà superar les 200 paraules, incloent-hi el títol. Les obres que superin aquesta extensió seran excloses del procés.

?

Els treballs es poden presentar, fins el 6 d’abril, al registre d'entrada de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners o a través de l'Oficina Electrònica del web municipal (E-TRAM), juntament amb la instància genèrica o sol·licitud. El veredicte final, que serà emès per un jurat format per persones qualificades vinculades al món de la cultura i l'educació, es farà públic el dimecres dia 27 d’abril (18.30 h) a l’Auditori juntament amb el lliurament de premis. El guanyador rebrà 400 € i també hi haurà un premi de 200 € per a la millor narració local.

Per només alumnes de centre escolars de Santa Coloma

Paral·lelament, hi haurà un concurs de categories A, B, C, D i E, adreçat només a alumnes dels centres escolars de Santa Coloma de Farners, dels cursos de Primària, ESO, Graduat en Educació Secundària obligatòria (GES) i Curs Específic d'Accés a Grau Mitjà (CAM). En aquest cas hi haurà dos premis per categoria, entre els quals una targeta regal en concepte de material escolar per a cada guanyador.

Descarregueu-vos les bases del concurs i el model d'instància genèrica mitjançant els fitxers que trobareu adjunts. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Municipal d'Educació trucant al 972 842 365 o enviant un correu electrònic a l'adreça 'cme@scf.cat'.

Historial

Altres notícies