Compte enrere del porta a porta que s’implementarà al novembre

dl. 05.09.2022

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners començarà a implementar el sistema de recollida selectiva porta a porta (PaP) al novembre, després de de la Festa de la Ratafia. Amb la implementació d’aquest sistema, els ciutadans hauran de dipositar els residus a la porta de casa seva correctament separats per fraccions (orgànica, rebuig, envasos, vidre i paper) els dies establerts per a cada fracció i dins l'horari convingut.

 

Durant aquest compte enrere, l’Ajuntament està desgranant activitats preliminars destinades a aconseguir el major èxit de participació ciutadana i comercial  quan arribi el moment clau. Algunes d'aquestes accions han estat visibles per tota la ciutadania, com són punts informatius al mercat i a les ballades de sardanes, o diferents sessions de la ruleta dels envasos al mercat i el repartiment de les fitxes col·leccionables del porta a porta a diferents establiments col·laboradors i edificis públics. El 5 de setembre surt al carrer el quart col·leccionable.

 

Altres accions han estat de caràcter més sectorial, destinades a organitzar aspectes del servei que no afecten a tothom. El 29 de juny es va celebrar la primera reunió amb representants de blocs de pisos i, posteriorment, s’han anat duent a terme trobades particulars amb els veïns d'edificis de connotacions especials per resoldre la seva incorporació al porta a porta. Les comunitats que no hagin estat convocades, però considerin recomanable aquest estudi  poden contactar amb els informadors de la campanya al telèfon 621 192 864 (de 9 a 17 h). I, el passat 20 de juliol, es van celebrar tres sessions continuades dirigides a les activitats comercials i ja s’estan fent visites particulars per informar de primera mà sobre el servei i anotar les seves necessitats de contenidors.

 

DESCARREGUEU-VOS ELS COL·LECCIONABLES AMB INFORMACIÓ DEL PORTA A PORTA CLICANT AQUÍ

Historial

Àrea de govern:

Altres notícies