Activitats de juny de l'Àrea de Joventut

dc. 24.05.2023

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Farners Jove) organitza, aquest juny, més activitats pels joves del municipi.

L'activitat principal del mes serà la 2a Jornada d'Art Urbà, que se celebra aquest dissabte 3 de juny (a partir de les 18.30 h), al pati de l'Institut de Santa Coloma de Farners, amb activitats (gratuïtes) com 3x3 de bàsquet, 4x4 de vòlei, balls urbans, hip-hop, rap, grafiti, break-dance, dj i concerts. Les inscripcions al torneig 3x3 de bàsquet i al de 4x4 de vòlei continuen obertes. El divendres, per escalfar motors, hi haurà un taller de break dance.

Amb motiu de la Setmana del Medi Ambient, el 6 de juny hi haurà jocs relacionats amb el tema i, el dia 9, 'L'escape-room de les deixalles' amb el suport del Consell Comarcal de la Selva. Les supersticions, la ruleta dels reptes per al poble i el taller de light painting (tècnica fotogràfica que consisteix en captar a partir del registre fotogràfic la trajectòria d'una font lluminosa en moviment) seran altres de les activitats d'aquest juny. El dia 23, amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, no hi haurà activitat.

Consulteu la programació sencera amb les dates a les imatges adjuntades a la notícia.

 

 

Historial

Altres notícies