Contes per salvar el planeta. Concurs de narrativa per a infants i joves de 6 a 14 anys organitzat per la biblioteca Joan Vinyoli i Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

dl. 04.03.2024

La biblioteca Joan Vinyoli, amb el suport del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, ofereix als infants de 6 a 14 anys l’oportunitat de presentar-se al concurs de narració titulat Contes per salvar el planeta. Aquesta és una activitat emmarcada dins el grup CLER (Club de Lectures Recomanables) del qual forma part la biblioteca Joan Vinyoli.

L’objectiu del concurs és incentivar la imaginació i l’escriptura en els infants, afavorint la lectura de contes clàssics i crear una reflexió sobre l’estat del planeta i les accions que es poden fer per preservar-lo. Els infants que hi participin hauran de transformar un conte clàssic i canviar la història, el rol dels personatges, etc. fins a convertir-lo en una història per salvar el planeta.

El 24 d’abril a la tarda, a la sala d’actes de la biblioteca tindrà lloc l’acte d’entrega de premis: un lot de llibres per la narració guanyadora de cada categoria participant. Durant l’acte es farà la lectura de les obres guanyadores.

Les obres es podran presentar presencialment a la biblioteca o bé per correu electrònic a l’adreça biblioteca@scf.cat fins al 5 d’abril a les 19 h.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs o dirigir-vos a la biblioteca.

- Bases del concurs

 

Historial

Altres notícies