L'edifici de "Ca Les Monges" s'utilitzarà per a finalitats educatives

dt 31.12.2019

De cara al curs 2020-2021, la CFA (Escola d'Adults de la Generalitat) es traslladarà al primer pis de l'edifici "Ca Les Monges". La primera planta de l'emplaçament físic romandrà ocupada pels alumnes de la CFA i pels del taller de pintura de l'Institut de Santa Coloma de Farners.
En aquest sentit, es requereixen dur a terme unes actuacions de certa rellevància en matèria de seguretat per adequar l'edifici a la normativa actual vigent, per tal que pugui ser utilitzat per a finalitats educatives.

La primera actuació important és la construcció d'una sortida d'emergència per als usuaris de la primera i segona planta. Aquesta sortida consisteix en una escala Mecano col·locada a la part exterior que dóna al pati de "Ca Les Monges". Les obres, que tindran un cost total 47.327,57?€, s'iniciaran a partir d'aquest 2 de gener i està previst que tinguin una durada aproximada d'un mes.

La construcció d'aquesta escala comporta redissenyar els espais interiors que hi estaran en contacte, dividir les aules actuals i millorar l'entrada a la llar municipal el Tabalet. La direcció del centre ha informat de les actuacions a totes les famílies usuàries, ja que durant un mes es veuran alterades les entrades i sortides a la llar. A partir del gener es farà per la porta de la vicaria, al carrer Ave Maria.

Des de l'Ajuntament, també s'ha comunicat als veïns del carrer Clavell de l'inici de les obres perquè la circulació es podrà veure alterada, en alguns moments puntuals, mentre durin les obres.

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies