Pressupostos participatius

Aquest dimecres 15 de març al vespre, la biblioteca Joan Vinyoli ha acollit la sessió plenària del Consell de Poble amb l'objectiu d'informar a la ciutadania sobre el procés dels pressupostos participatius, que es posen en marxa aquest 2017 per primera vegada a Santa Coloma de Farners.
 
La comissió permanent del Consell de Poble serà l’estructura de participació clau en aquests pressupostos, en serà el grup promotor, l’òrgan d’informació, i treballarà conjuntament amb la comissió tècnica en la recollida de propostes per part de la ciutadania i en la dinamització de les sessions de Consell de Poble. Hi haurà també una comissió política formada per tots els grups municipals, els quals estaran informats en tot moment sobre el desplegament d’aquestes pressupostos.
 
La recollida de propostes, del 20 de març al 9 d'abril, serà la primera fase de tot el procés. Es preguntarà a la ciutadania sobre quines actuacions a nivell d’inversions considera interessants realitzar al municipi. D’aquesta manera es vol crear un treball conjunt i una corresponsabilitat entre la ciutadania, els tècnics i els polítics.
 
Els pressupostos participatius compten aquest any amb una partida de 100.000 euros.